7 nov 2007

Workshops

Instruccions per apuntar-se al seminari:

Cal ser membre de l’APIC. Has de triar un dels dos seminaris, no et pots apuntar als dos perquè només hi ha 20 places per a cada un. Envia la teva inscripció per correu electrònic a info@apic.es indicant el teu nom i el taller al que t’apuntes del 8 al 16 de novembre. Si hi ha més de 20 persones apuntades al taller farem un sorteig per assignar les places.

Seminaris


26 de novembre
10.30 a 13.30 h.

L'home objecte. Xerrada i taller Ready Made
Workshop amb Hanoch Piven

El taller consisteix en una xerrada visual i informal sobre els meus quinze anys de treball d’il·lustració tridimensional als EUA, Europa i Israel.

Tindrem una taula plena d’objectes amb els que jugarem i crearem escultures i dibuixos en tres dimensiones.

Estaria molt bé si cada participant dugués de casa seva objectes vells que no faci servir, des de botons fins aspiradores trencades.

Usarem i reciclarem i acabarem fent obres d’art!


27 de novembre
de 10 a 14 h

Experimentació amb metàfores visuals
Taller amb Luba Lukova

L’objectiu d’aquest taller de quatre hores és emfasitzar la importància del pensament visual quan es tracta de comunicar missatges. Els participants llegiran un text breu i hauran d’interpretar-lo mitjançant la creació de metàfores visuals. Serà doncs un taller pràctic on els assistents empraran les seves destreses artístiques, el collage i altres eines i recursos bàsics amb la finalitat de transmetre idees memorables. Posteriorment cada artista podrà desenvolupar i acabar de polir els conceptes al seu propi estudi professional. Intentarem trobar resposta a les preguntes següents: Com funciona la metàfora visual? Què fa que una imatge esdevingui profunda i atractiva? Com aconseguim traduir la nostra personalitat en l’obra encarregada pels clients?

No hay comentarios: